Mitä yritystapahtumaa suunnittelet?

Etusivu » Palvelut » Kiitosjuhla, päättäjäiset » Henkilökuva improillen

Henkilökuva improillen

 

Vaihtoehto toimitusjohtajan perinteiselle puheelle, eläkkeelle jäävän työntekijän palkitsemiselle, päivällä luennoineen asiantuntijan haastattelulle - tai ihan vain viihdyttäväksi iltaohjelmaksi Erilaisiin tilaisuuksiin uusi tapa esitellä toimitusjohtaja, päivän asiantuntija, alan vaikuttajahahmo, eläkkeelle jäävä työntekijä, muuten kiinnostava vieras tai mahdollinen illan artisti. Toimii myös tuotelanseerauksissa tai vaikkapa yrityksen arvojen työstössä.

Harmittaako toimitusjohtajaa että hän nukkui pommiin Sibelius-Akatemian pääsykokeiden aamuna? Tiesivätkö työtoverit henkilöstöpäällikkö Seijan harrastaneen jo 25 vuotta karatea? Mitä kuuluu tilaisuuden avanneen Riitta Uosukaisen kesään? Ketä Esa-Pekka Salonen olisi halunnut hakea koulun konsassa hitaaseen tanssiin? Mistä ammatista Maija Vilkkumaa haaveili 13-vuotiaana?
Tällaisiin kysymyksiin voimme saada vastauksia Impronautit-lauluimprovisaatioryhmän toteuttamassa ja Johanna Vikstenin emännöimässä uudenlaisessa showssa, jossa illan vieras voi kertoa itsestään aivan uusia, kiinnostavia asioita. Haastattelussa voidaan pitäytyä vieraan toiveesta pelkissä työasioissa, illan teemassa tai hän voi kertoa lapsuudestaan, nuoruudestaan, harrastuksistaan.


« Takaisin edelliselle sivulle | Ota yhteyttä / lähetä tarjouspyyntö »