Mitä yritystapahtumaa suunnittelet?

Etusivu » Palvelut » Tyhypäivä, tykypäivä, tiimipäivä, virkistyspäivä » Maalla, merellä ja ilmassa

Maalla, merellä ja ilmassa


Maalla, merellä ja ilmassa

Toteutamme yhteistyökumppaniemme kanssa huimia kokemuksia eri miljöissä tai vaikkapa kombinoituna. Hoidamme myös tapahtuman muut järjestelyt. Huomaa että osaan aktiviteeteista liittyy säävaraus. Tässä esimerkkejä:

Huima kokemus ralliauton kartanlukijana

Jokainen ajaa tunnetun rallikuskin kartturina pienen lenkin kokien vauhdin jännityksen turvallisesti. Ajon jälkeen saatte paljon tietoa ralliautoilusta vaikkapa leppoisan saunomisen ja iltapalan yhteydessä. Näette myös videolta itsenne, sillä ajon aikana sisäkamera kuvaa kartanlukijan ilmeitä.

Ralliauton ratissa

Pääsette kokemaan vauhdin hurmaa ajamalla oikeata ralliautoa!

Maastoautosafari  tai Mönkkärisafari

Pääkaupungin läheisyydessä koette oman vaatimustasonne mukaisen maastoauto- tai mönkkärisafarin
Mönkkärijäärata-ajot
Vauhdikas kisa mönkkäreillä pellolle tehdyllä jääradalla.

Rib-veneajelu

Vauhdikas ja reipashenkinen aaltoajelu RIB-tyrskyveneellä Helsingin lähivesillä   upeine merimaisemineen luo unohtumattoman elämyksen koko seurueelle.

Purjehduskoulu

Opettelette purjehduksen alkeet toimimalla ammttimiesten opastuksen veneen miehistönä.

Purjelautailu

Tule kokeilemaan purjelautailua kouluttajan opastuksella. Myös jäällä purjehtiminen on kokeilun arvoista.

Kirkkovenesoutu

Oivallinen yhteishengen luoja on kirkkovenesoutu Helsingin rannoilla tai järvellä

Melonta

Melonnan kokeilu kajakeilla tai inkkarikanooteilla on kivaa puuhaa. Miljöinä toimivat Helsingin lähivedet tai Vantaanjoki tai muu haluamanne paikka

Koskenlasku kumiveneellä

Kymijoelle järjestämme teidät kokemaan koskenlaskun hurmaa etelässä

Tuulen Viemää – kuumailmapallosafari

Lento kuumailmapallolla sopii mainiosti vaikkapa kokouksen päälle. Se kuvaa hyvin esimerkiksi uusia tavoitteita/haasteita. Samalla noustaan konkreettisesti arjen yläpuolelle. Lähtöpaikka valitaan tuulien mukaan. Alkuseremonioiden jälkeen kaikki voivat halutessaan osallistua pallojen lentokuntoon saattamisessa. Ja sitten vain äänettömästi leijumaan. Hieno kokemus. Laskeutuminen. Diplomien jako ja kuohuviinit.

Montgolfier-retki

Vuonna 1783 Montgolfierin veljekset Joseph ja Etienne esittelivät kuumailmapallon kuninkaalliselle seurueelle ja Pariisin Akatemialle. Me tarjoamme mahdollisuuden kokea tuo hetki nykyaikaan siirrettynä. Tässä esimerkki:
Tapahtuma alkaa majoittumisella ja kokoontumisella nuotiolle, jossa Montgolfierin veljekset suunnittelevat kuumailmapalloa ja tekevät kokeita pallon ilmaan saamiseksi. Pääsette seuraamaan kuinka ajatus kuumailmapallosta syntyy. Tämän jälkeen siirrytään illalliselle, jonne Montgolfierin veljekset saapuvat esittelemään suunnitelmaansa ihmisen lennättämiseksi kuumailmapallolla.
Päivällisen jälkeen seurue siirtyy savusaunaan toteamaan itse, kuinka kuuma ilma nousee ylöspäin. Itse asiassa saunassa on yhtä lämmin kuin kuumailmapallon kuoressa sen lentäessä.
Aamulla, auringon nousun aikaan herätetään seurue kuumailmapallolennolle. Ennen lentoa tarjoillaan kevyt aamupala ja yhdessä auringon säteiden kanssa noustaan kuumailmapallolla ilmaan. Päivän heräämistä ihaillaan taivaalla purjehtien puolentoista tunnin ajan. Laskeutumisen jälkeen nautitaan kuohuviiniaamiainen.
Lentoharjoitus pienkoneella

Kukin lentää kaksipaikkaisella koulutuskoneella opettajan kanssa n. puolen tunnin lenkin.  Muille pidetään haluttaessa luentoa lentämisestä, mikä on varmasti myös mielenkiintoista ja hyödyllistäkin.


« Takaisin edelliselle sivulle | Ota yhteyttä / lähetä tarjouspyyntö »