Mitä yritystapahtumaa suunnittelet?

Ajankohtaista

24.10.2016

Esimerkkejä ideoista

Meiltä tapahtumiinne:
Musiikki (elävää musiikkia kaikkiin tilanteisiin, DJ)
Laadukkaat esiintyjät
Monipuoliset ohjelmapalvelut
Tapahtumat avaimet käteen-periaatteella

 

Juhli!

* Linnan juhlat - koska olette kutsun arvoiset! Juhlavien ja hieman kreisien Linnan juhlien tähtiä ovat vieraat itse. Ohjelmassa perinteinen "kättely"vastaanotto, haastattelevat ja asuja kommentoivat toimittajat, tanssiaiset sekä tietenkin tyylikäs buffetpöytä...
* Let's make a party – tee-se-itse-juhla nostaa tiimihengen ja tunnelman kattoon.
* Teemajuhla mittatilaustyönä: somistus, ateria, musiikki, esiintyjät
* Biletä hyvän bändin tahdissa!

Iloitse!

* Nauraminen kannattaa aina! Nauraminen ryhmässä rentouttaa, vapauttaa luovuuden ja tekee yhteishengelle pienen ihmeen.
* Impronautit – tempaa ryhmänne improvisaation kiehtovaan maailmaan.

Opi!

* Gourmet-coach – kokkausta, juomien tuntemusta, kattauksen ja pöytäetiketin saloja: kohota tiimihenkeä tyylillä!
* Tyyligurun opissa – luontevan esiintymisen, liikkumisen ja elekielen lyhyt oppimäärä. Jokaiselle henkilökohtainen opastus!

Eläydy!

* Piraattibileet– mahtavaa rooli-irroittelua merirosvohengessä.
* Mafian Murhamysteeri – hyytävä roolipeli ei jätä ketään kylmäksi, paitsi tietysti murhatun.
* Hiisi soikoon – larppausta ja tiimikisaa hiisien, noitien ja jättiläisten rooleissa.

Kokeile!
* Metsämieli-hyvinvointituokio - lataa energiaa ja mielen tyyneyttä luonnosta! Teemme luontoympäristössä lyhyen kävelyretken, jonka aikana tutustutaan Metsämieli-hyvinvointi-menetelmään. Luonnossa mieli elpyy, positiiviset tunteet lisääntyvät, aistit terävöityvät ja keho virkistyy. Metsämieli-menetelmän harjoitukset rentouttavat, lisäävät voimavaroja, vähentävät stressiä ja parantavat itsetuntemusta. Luontoympäristössä kehon ja mielen kuuntelu, omana itsenä oleminen on helpompaa. Voitte valita Metsämieli-tuokioon teille sopivan teeman.
* Last of Us pakopeli - tiimityötä, oivalluksia ja onnistumisia sekä Suomen maaginen luonto
Salaperäinen virus levittää kammottavaa tautia suomalaisten keskellä. Ryhmänne on päässyt pakenemaan ja piilottelee metsässä. Löydättekö tienne turvaan? Ratkaise arvoitukset, löydä pelastautumistie-koodi ja pakene metsästä!

Liiku!

* Talven iloja – tässä tapahtumassa miinus on plussaa! Avantouintia pelastuspuvuissa, jääkolkkaa, lumikenkäkävelyä, eskimojalkapalloa, lumi- ja jääveistosten tekoa, pilkkimistä, hiihtoratsastusta, lumikelkkakokeilua ja muuta talvista hauskanpitoa valinnan mukaan.
* Hevosvoimia liikkeellä – vain puolen tunnin päässä Helsingistä! Elämyksellinen mönkijä- tai maastoautosafari, mönkkärien jäärata-ajot, poikamaista fiilistelyä miniautoradalla (25 m pitkä), ratsastusta issikoilla tai isoilla hevosilla.
* Hiiden jäljillä Nuuksiossa – Hiittä ei moni ole nähnyt, mutta se on jättänyt jälkiä itsestään. Etsitte merkkejä hiidestä luonnossa liikkumalla (esim. patikoiden ja meloen). Erilaisten aktiviteettien suorittamisella saatte lisätietoa hiidestä ja ehkäpä jokin ryhmä löytää hiiden joukostanne.
* Vauhdikas suunnistuskisa Saunasaaressa tai Seurasaaressa – mobiilisti tai karttojen avulla tai viikingeiksi muuntautuneina.
* Noux Games – samoilun ja pihaleikkien merkeissä Nuuksion rauhassa.
* Amazing Race – vauhdikas Stadisuunnistus paljastaa stadin salat tai älypuhelimilla pelattava Action Track
* Funteam – hilpeä tiimikisa ulkona tai sisällä, valittavana lajeja älyttömistä haastaviin.  Suosituimpia tyhy-päivän elämyksiä!

Nauti!

* Musiikki kruunaa tapahtumanne – tapahtumiemme ohjaajat ovat ammattimuusikoita, joten useimpiin tapahtumiin saat musiikin kaupan päälle.
* Villa Randalassa Naantalissa kokoustaen tai perheen/ystävien kanssa. Ks www.villarandala.fi
* Talo Normandiassa on viihtyisä tukikohta lomallenne. Ks. http://www.funtime.fi/index.php/palvelut-tarpeesi-mukaan/ulkomaille

Kysy!

pentti.kankimaki@funtime.fi
www.funtime.fi