Mitä yritystapahtumaa suunnittelet?

Etusivu » Palvelut » Kokous, koulutus » Päivä niskajumittajan taivaassa

Päivä niskajumittajan taivaassa

Opi alkeet maailmankuulun Method Putkiston venyttelystä ja taivaallisesta rentoutumisesta.

Method Putkisto on syvävenytys- ja kehonhallintatekniikka, jonka avulla voit kohentaa ryhtiäsi, saavuttaa liikkeisiisi kauneutta ja uljautta sekä samalla vahvistaa ja hoitaa kehoasi. Lisäksi ohjelma opettaa käyttäjälleen oman kehon tuntemusta.

Metodin avulla voit parantaa lihastasapainoasi ja hengitystekniikkaasi. Lisäksi harjoitteet lisäävät oman kehon tuntemusta ja opettavat sinua hallitsemaan sitä.

Syvävenytysliikkeiden (kirja: Syvävenytyksellä solakaksi) avulla voit pidentää lyhyitä, kireitä ja jännittyneitä lihaksia, jotka rajoittavat kehosi liikkuvuutta. Syväjumppaliikkeillä (kirja: Syväjumpalla notkeaksi) voit vahvistaa vartalosi syviä lihaksia, jotka luovat pohjan ryhdillesi ja tuen kehosi liikkeille. Muutokset voit todeta kehosi liikkuvuuden ja olosi parantumisena. Huomaat pian, että vartalosi solakoituu, notkistuu ja kaunistuu - rentoutuen!

Tarjoamme valtuutetun ohjaajan johdolla perehdytyksen Method Putkistoon. Kesto on normaalisti 1,5-2 h. Ryhmän maksimikoko on 14. Mikäli on suurempi ryhmä kyseessä, kehitetään muille muuta tekemistä tämän ajaksi.


« Takaisin edelliselle sivulle | Ota yhteyttä / lähetä tarjouspyyntö »