Mitä yritystapahtumaa suunnittelet?

Etusivu » Palvelut » Ulkomaille » Näe ja koe Normandiassa

Näe ja koe Normandiassa
Villervillen ympäristö tarjoaa nautittavaa monille:

* HERKKUJA: Aito Camembert valmistetaan Normandiassa. Muista herkullisista juustoista esim. Pont Evequen kotikaupunki on lyhyehkön matkan päässä Villervillestä.

* MEREN HERKUT: Villervillessä voit kerätä simpukat vaikka itse rannalta laskuveden aikaan ja valmistaa herkut itse omassa keittiössä. Toki simpukoita ja muita meren herkkuja saa ostaa runsailta kalatoreilta ja marketeista.

* JUOMAT: Villerville sijaitsee Calvadosin alueella. Ympäristössä on lukuisia siideritiloja, jotka tuottavat siideriä, calvadosta ja edellisten välimuotoa: pommeauta.

* ARKKITEHTUURI: Goottilaiset kirkot, perinteiset normandialaiset ristikkopalkkitalot ja Trouvillen rantahuvilat tarjoavat arkkitehtuurista kiinostuneille upeaa katseltavaa. Historialliseen interiööriin voi tutustua Le Havrelaisen laivanvarustajan 1700-luvun kodissa.

* TAIDE: Impressionismi on "syntynyt" Cote de Fleurien (kukkaisrannan) tuntumassa; Claude Monetia opetti Honfleurilainen Eugene Boudin. Etretat'n maisemat sekä Musée Eugene Boudin (Honfleur) tarjoavat aidon otteen impressionismin lähtökohdille!   Säveltäjämestari Eric Satien kotimuseo Honfleurissa kuvaa impressionismin äänimaailmaa. Le Havren modernin taiteen museo on yksi Ranskan arvostetuimmista.

* Torit tarjoavat viikottain paljon ostosmahdollisuuksia: vaatteita, koruja, koriste-esineitä, uutuuksia, tuliaisia ... ja herkkuja! Antiikin ystäville ja vanhojen tavaroiden keräilijöille brocante- ja vide grenier-torit ovat todellisia aarreaittoja.

* Lähistöllä on golf-kenttä ja ratsastusmahdollisuuksia.

* Vendeuvren kartano puistoineen ja miniatyyrihuonekalukokoelmineen on tutustumisen arvoinen kohde.

* Deauvillessa on kuuluisa casino ja myös sen ympärille syksyisin kerääntyvä filmifestivaali.

* Normandian maihinnousua esittelevä museo on Caenissa

* Mont St. Michel'n luostarisaari lienee Ranskan suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Talo Ranskassa

Vuokraaminen

Kuvagalleria


 


« Takaisin edelliselle sivulle | Ota yhteyttä / lähetä tarjouspyyntö »