Mitä yritystapahtumaa suunnittelet?

Etusivu » Palvelut » Kesäjuhla, kesäpäivä » Think It Big

Think It Big

Irtoa päivän ympyröistä ja etsi uusia ratkaisuja.

Toimintatapamme on luoda yrityksen konkreettisesta tarpeesta metafora, jonka avulla tavoitteet elämyksellisesti ymmärretään. Tämä ohjelma auttaa kuvaannollisesti ymmärtämään suuria edessä olevia muutoksia ja haasteita.

Esimerkki: Metaforana toimii strutsifarmi. Ideana on, että osallistujat ovat ”kanan kasvattajia”, joiden markkinatilanne ja muu ympäristö vaativat uusien tuotteiden ja markkinoiden etsimistä. Ja uusi mahdollisuus on alkaa kasvattaa strutseja. Tilaisuus voisi mennä vaikka seuraavasti:

Osallistujat vastaanottaa hieno lady pukeutuneena strutsinsulkahattuun. Pihalla osallistujat jaetaan kolmeen/neljään ryhmään ja kukin ryhmä nousee omaan minibussiin ja siirrytään strutsitilalle. Matkan aikana kukin ryhmä tekee ryhmätyön motolla ”Think it big”. Heidän on laadittava esitys, jossa on selvitetty syyt, miksi muutos on välttämätön, miten muutos tehdään, millaisia ovat uudet jakelutiet ja asiakkaat ja ketä ovat kilpailijat. Lisäksi vaatimuksena on, että esitys pitää tehdä luovasti ja elämyksellisesti (laulaen, lausuen, näytellen). Kukin ryhmä saa valitun esitystavan. Kaikkien on esiinnyttävä.

Perillä käydään ensiksi tutustumassa strutsiin ja saadaan strutsitietoutta. Sitten ruokailu: munakasta strutsin munista, strutsin lihaa, jälkiruokana marjoja, kahvi ja konjakki, taustalla soi afromusiikki eli jazzia. Ruokailun yhteydessä voisi olla toimitusjohtajan puhe. Haluttaessa voimme tehdä ehdotuksen puheen juoneksi. Sitten ryhmät esittävät työnsä tulokset. Lopuksi karkeloidaan yhdessä aloittaen tanssikurssilla teemaan liittyen


« Takaisin edelliselle sivulle | Ota yhteyttä / lähetä tarjouspyyntö »