Mitä yritystapahtumaa suunnittelet?

Etusivu » Palvelut » Kokous, koulutus » Tyyligurun opissa

Tyyligurun opissa

Luontevan esiintymisen, liikkumisen ja elekielen lyhyt oppimäärä hauskalla tavalla. Jokaiselle henkilökohtainen opastus, jos aikaa riittävästi!

Luontevasti esiintyvä ihminen on etulyöntiasemassa seura- ja työelämässä sekä julkisissa tilanteissa. Varma käyttäytyminen hyödyttää häntä. Auttaa menestymään. Ja lisää hänen yksilöllistä voimaansa.

Varmakäytöksinen ihminen luo luottamuksen tunnetta ympäristöönsä. Tästä tunteesta yksilö nauttii tietenkin itse eniten, mutta se on toistenkin kannalta nautittavaa katseltavaa. Tarkoituksena on luoda varmuutta kaikkiin julkisiin tilanteisiin työ- ja seuraelämässä, sekä lisätä oman persoonallisuuden tuntemusta ja tätä kautta edistää luontevuutta ja valmiutta esiintymiseen.

Vetäjä havainnollistaa hauskalla tavalla itse esimerkein ja antaa käytännöllisiä ja konkreettisia ohjeita eliminoimaan häiriötekijöitä - itseltä sekä muilta- kuten esim. liiallista vaatimattomuutta, aggressiivisuutta, ylimielisyyttä, välinpitämättömyyttä, jännittyneisyyttä ja teennäistä olemusta, erilaisissa tilanteissa.


« Takaisin edelliselle sivulle | Ota yhteyttä / lähetä tarjouspyyntö »