Mitä yritystapahtumaa suunnittelet?

Etusivu » Palvelut » Kiitosjuhla, päättäjäiset » Viva Las Vegas!

Viva Las Vegas!

Ultimate rock'n roll show!

Perimätiedon mukaan Elvis Presley ja Marilyn Monroe eivät koskaan tavanneet toisiaan elävässä elämässä. Roy Orbisonin ja Marilyn Monroen kohtaamisesta ei puolestaan ole varmaa tietoa… He kaikki olivat oman aikakautensa supertähtiä, todellisia idoleita ja eläviä legendoja, joiden esittämä musiikki ja elokuvat yhä edelleen elävät vahvasti ihmisten sydämissä.

Edellä mainittujen henkilöiden huhutaan siirtyneet ajasta ikuisuuteen jo vuosikymmeniä sitten ja esiintyvän tällä hetkellä vain taivaallisissa kuoroissa…vai pitääkö tämä huhu sittenkään paikkansa? Olisivatko legendat kuitenkin palanneet myös maanpäällisiin rientoihin?

VIVA LAS VEGAS! Ultimate Rock'n Roll Show on revyy-tyyppinen nostalgiarockia ja ikivihreitä sisältävä ainutlaatuinen show, jossa voit tavata "Elvis Presleyn", "Roy Orbisonin" ja "Marilyn Monroen", kuulla heidän kuolemattomia hittejään sekä nähdä mitä tapahtuu, kun "Elvis", "Roy" ja "Marilyn" tapaavat ensi kertaa toisensa. Luvassa huikeita yksilösuorituksia sekä upeita yhteisnumeroita! Esiintyjinä Suomen parhaimmistoon lukeutuvat solistit ja muusikot! Ja kaikki kappaleet kuullaan aidosti livenä live-orkesterin säestyksellä!Juonta vievät eteenpäin pääosin laulut ja niiden lyriikka. Legendat nähdään luonnollisesti useissa eri asuissa.


« Takaisin edelliselle sivulle | Ota yhteyttä / lähetä tarjouspyyntö »