Mitä yritystapahtumaa suunnittelet?

Etusivu » Palvelut » Tyhypäivä, tykypäivä, tiimipäivä, virkistyspäivä » Zoo-bongaus

Zoo-bongaus

Mikä on ryhmänne toteemieläin?

Korkeasaari voi tuntua yllättävältä paikalta pohtia ryhmänne syvintä olemusta. Zoo-bongaus saa kuitenkin luovuuden puhkeamaan kukkaan ja nostattaa yhteishenkeä hilpeällä tavalla.

Korkeasaareen saavutaan Mustikkamaan kautta tai vesibussilla. Nautitaan tulokahvit ja suolapalaa. Samalla osallistujat jaetaan ryhmiin ja varustetaan zoo-bongauksen ohjeilla ja kameroilla (omat kännykät)

Ryhmät saavat tehtäväkseen valita ja valokuvata Korkeasaaren eläimistöstä ryhmänsä toteemieläimen – siis sen eläimen, joka mielikuvaltaan parhaiten kuvastaa ryhmäänne. Ryhmien on perusteltava valintansa. Tehtävän hauskuutta lisää, kun ryhmä lisäksi ottaa valokuvan kustakin jäsenestään tai koko ryhmästä kyseiseksi eläimeksi identifioituneena. Bongaustehtävä voi tietenkin olla myös joku muu teemaanne tai viestiänne tukeva aihe. Lisäksi voidaan matkalle sijoittaa tehtävärasteja, opeastusta ym.

Bongausretki päättyy Pukki-ravintolaan, jossa nautitaan eläimellisen hyvä illallinen. Muusikko-ohjaajamme soittavat tunnelmamusiikkia ja illan päätteeksi käydään videotykin avulla läpi bongauskisan tulokset. Takuulla hauskaa jokaisella.


« Takaisin edelliselle sivulle | Ota yhteyttä / lähetä tarjouspyyntö »